Om Kropp & Själkällan

Kropp & Själkällan är ett aktiebolag med fokus på ”Behandlingar för hela människan”. Företaget ägs av Roya Ghalandarpour  och Carina Nätz.
Organisationsnummer: 559164-6301

Roya Ghalandarpour

Roya Ghalandarpour är utbildad byggnadsingenjör och frisör men nu känner hon att hon vill utvecklasig i en annan riktning som har med hennes intresse att göra. Hon är certifierad genom healing och änglakortsläsning sen 2016.

Hon har drivit enskild firma sen 1995 och har nu startat ett AB tillsammans med Carina Nätz. Hon kan det mesta som har med själen att göra. Hon har lärt sig Tarotkortläsing på egen hand och är duktig att se vad som kommer att dyka upp i din framtid och i din vardag.

Hon går fortfarande på olika medialautbildningarför att förstärka sin förmåga och bli ännu starkare för att kunna hjälpa människor lättare.

Roya började bli intresserad av astrologi 2013 och gick en utbildning på ABF2017.Hon tycker stjärnornas energier går hand i hand med mediala. Vi människor har ett stort energifält runtomkring oss som påverkar oss av stjärnornas energier.Stjärnorna kan visa dig vägen men kan inte förutsäga hur din framtid kommer bli. Den delen hjälper dina guider dig med på din väg framåt i livet.

  • Hon hjälper dig att ta hand om din kropp via yogaträning.
  • Hon kommer att utföra trummeditationer.

Lite längre fram i tiden kommer du erbjudas sittningar där du kan få kontakt med dina nära och kära som inte befinner sig på jorden längre.

Carina Nätz

Carina Nätz är utbildad massageterapeut och öronakupunktör. Hon har drivit enskild firma sen 2008 och har nu startat ett AB tillsammans med Roya Ghalandarpour.

Den massageteknik hon utövar är klassisk svensk massage. Hon utför även kinesotejping, koppning, öronakupunktur och scs (strain- counterstrain).

Förutom de fysiska behandlingarna är hon även utbildad av Doreen Virtue och Radleigh Valentine i änglakortsläsning.

  • Reikihealing utbildning 2009.
  • Slagruteutbildning 2009.

Hon utför saltmoxabehandlingar, öronljusterapi och ger enklare kostråd enligt kinesisk medicin.